Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagarna vandrar mot ljuset

Dagarna vandrar mot ljuset
vinden bär doft av vår
längtar naturens grönska
då allt i blomning står
längtar även till havet
till varma klippors höjd
till stigarna i skogen
vilken glädje vilken fröjd



mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-03-20 22:47



Bookmark and Share


  aol
Just såsom jag vill tänka själv så vackert berörande skaldat,
2017-02-10

  Solstrale VIP
Underbart! Melodiskt! Tack!
2016-03-21

  Sofhia Wirström
fina
varma rader
2016-03-21

  Bibbi VIP
Gillar mycket.
2016-03-21
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP