Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Den ljuvligaste smak av mig och dig

 

Åh, Du gudomligt underbara man

låt mig få smaka kärleken 

i trygghetens famn

ge mig av din livskraft

uthållighet och hårda härlighet

djupt i min varma, fuktiga, lilla mjuka

fyll min längtan och låt mig få komma

lycksalig av dina berusande kyssar

med allra ljuvligaste smak

av mig och dig

förenade

till ett

vi

 

"Älska mig min älskade,

älska mig

 nu"

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-03-22 02:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är sådan här lyrik man blir lycklig av, som berör och vill lämna efter sig mersmaken av hunger att ta in allt
2016-03-29

  mike irow
så vacker
att man hör lite håret
resa sig..
2016-03-23

  Fem hjärtan VIP
Vackert lustfylld och skickligt formad text!
2016-03-22

  Per Drysén
Vacker text formad med omsorg och skicklighet. Mycket bra!
2016-03-22

  Nils-Robert
Rakt in i själen. Vilken underbar text.
2016-03-22

    ej medlem längre
Vacker text!
2016-03-22

  Leo Rudolphzon
Två skönheter möter mig
Orden som jag skulle vilja säga
Till den kvinna som möter mitt öga
Snygg konst och vacker form


2016-03-22

    ej medlem längre
Vilken glöd och lust i denna text

Den tar jag med mig under dagen

Tack
2016-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP