Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två hjärtan

Vildflickan dansar i silverregn
vårvinden river i säckiga kläder
trädtoppar vajar i mildaste bris
underbart är här men ack så kort
vildflickan hon dansar allt längre bort

Krampojken sjunger i all sin stjärnglans
himlens diamanter blänker i sjöarnas vatten
landskapet glittrar i färggrann kulör
underbart det är men allt har ett slut
krampojkens vers har snart tonat ut

Krampojken och vildflickan är ett med varann
kärleken stormar i deras hjärtan
passion fogar samman i okrossbar kevlar
underbart med romans men ack så svårt
krampojken och vildflickan faller hårt

Kvar blir endast
spillran av två hjärtan
som varit ett




Fri vers av Tiger85
Läst 490 gånger
Publicerad 2006-05-02 16:22



Bookmark and Share


    Oprofessionell
detta är väldigt fint, och känslosamt vilket gör att man får någon slags mysig stämmning då man läser den. Bra.
2006-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Tiger85
Tiger85