Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagen efter terroristattacken

Dagen efter terroristattacken
Bryssel bär förödande spår
oskyldiga dödats sårats
och oron har självklart ökat
hela Europa är i gungning
inga länder går säkra
det är ett krig som pågår!
alla länders befolkning
ska brytas ner mentalt
försvagas så mycket som går
det är terroristernas syfte!
de vill erövra de har en agenda
det slutliga målet är att ta över
och styra med sharialagar!
politiker fortsätter att fördömma
det fruktansvärda attentatet
men det är väl en självklarhet!
de kan ju inte säga högt inför omvärlden:
tänk vad naiva flata dumma vi varit
det är ju vårt fel att vi fått
så STORA problem i EU!



mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-23 10:31



Bookmark and Share


  Magica VIP
Vi borde aldrig gått med i EU, mycket dynga det lett till på olika vis.
2016-04-04

  Bibbi VIP
Ett sanningens ord.
2016-03-23

  M M Mannheim VIP
Ja av EU i sig självt!
2016-03-23

  Larz Gustafsson VIP
EU ÄR ett problem.

2016-03-23
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP