Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där emellan varken mörker eller vind (en livslag lära)


Senare
kom du av vind
ur mörker var du
frön som måste dö
för att sedan blomman bära

Senare
         Jag såg dig
                 Någonting Vackert :

en blomma

som måste dö
ty frukten dig beredes     

Senare
         Jag såg dig
                  Någonting Vackert :

en frukt

som bär på frön som för nya blomningars skull
måste dö

Senare
bär du iväg
med allt solljus i sol
och kallade
                Det
                   Mörker :
                       




Fri vers (Prosapoesi) av mike irow
Läst 524 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-03-23 10:01



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Ljust och mörkt, levande död....
Sovande in i timmar väcks efter år!
Ja det är inte en törnrosa men näst likt ändå..Livet är en attraktion en kraft som gör evolution......

Underbart uppväckande poetiskt skrivet!

Stor stående applåd!
2016-04-10

  Rise Little One
Livets olika faser beskrev du så fint om...
2016-03-25

  Bibbi VIP
Liv och död ljus och mörker sammanflätade.
2016-03-23

    Elisabeth Nilsson VIP
Ljusa ord om livets gång, mörka stunder och död.
2016-03-23

  Marita Ohlquist VIP
Fantastiskt bra text om livets olika faser!
2016-03-23

  bumerang
Du berör både mörker och död,
Ändå skimrar texten av liv och ljus.
Livets gång som du skriver så fint om.
2016-03-23

  StinaJ VIP
Vackert poetat om att växa och berika sig. Med åren kommer mognaden som ger frukt. Läser och kommer att läsa igen så jag bokmärker.
2016-03-23

  Goraxy 89 Orion VIP
Helt magisk som livet - som döden, trollkraft.
2016-03-23

    ej medlem längre
Helt underbart skrivet!! :-)
2016-03-23

  Lena Själsöga Keijser
livens
oändliga visdom

2016-03-23
  > Nästa text
< Föregående

mike irow
mike irow