Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Åkte över en mil fram och tillbaka på gång och cykelväg idag till IcaMaxi, handlade och tog mig en fika i nyöppnade STARBUCKS coffee shop så omtyckt kedja både i USA, England, Stockholm och Uppsala. Egen bild.


Långtur med el rollatorn.


Vilken befrielse

att kunna åka

ute i det fria


och handla

utan att bli

trött i benen




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 366 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2016-03-23 20:55



Bookmark and Share


  Minkki VIP
Goda nyheter :)

2016-03-28

  ResenärGenomLivet VIP
Skön känsla...så bra för dig...
2016-03-25

  Ess VIP
härligt, glad att du är på äventyr <3
2016-03-24

  Poesia VIP
Låter verkligen ljuvligt att du nu är självgående. Vilken frihet! Det blir en härlig sommar!
2016-03-24

  louisegirl
Så härligt för dig Bibbi
2016-03-24

  Niliboy
Va fint, också att kunna njuta av vår välfärd!
2016-03-24

  Eva Helene VIP
Vilken frihet och glädje här!
2016-03-24

  M M Mannheim VIP
Det förstår jag!
2016-03-23

  anits VIP
Så underbart för dig Bibbi! Grattis!
2016-03-23

  mike irow
att se
i real
och under
är väl att gå genom livet
utan att bli trött
i benen
2016-03-23

    ej medlem längre
Vilken fin påskpresent!
Glad Påsk!
2016-03-23

    ej medlem längre
Härligt det låter, skönt för dig Bibbi <3
2016-03-23

  Per "Läsaren" Sörqvist
Har väntat på att få höra hur det gick. Kul att det gick bra!
2016-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP