Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyssar svänger fågelstjärtar i dunklet


Titta i mina ögon
se inte!
             kyssar
är musslor av ljus,
öppnar och sluter sig
som solfjädrar

de gjuter sina sagor i
drömmande Isis

och är som bulrush
lila luft som krusas och
bågnar av skrik

likt flocken 
av fångna
fåglar som svänger sina långa
stjärtar i dunklet









@ Isis Goddess of health, marriage, end visdom




Fri vers (Prosapoesi) av mike irow
Läst 560 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2016-03-24 14:42



Bookmark and Share


  Alysse VIP
Vacker och sensuell kärlekspoesi
2016-04-08

  Goraxy 89 Orion VIP
Att Du får många berömmande kommentarer förvånar mig inte. Du är värd dem alla, för det finns en flow i dina texter som är helt unik och ouppnåelig för flertalet av oss.

Åter enbart beröm från mig !
2016-03-28

  Karina"Kia"
Mjukvackert,likt dun, sensuellt beskriver en kyss och ömhet som av naturens vackra drag och färg..

Färgsprakande explosion av kärleksförklaring till naturens vackra smekningar under en kyss lika mjuk som sommarmjuk smekning i vind!
2016-03-25

  Minona
Jag har lust att pussas efter din dikt, så sensuellt.
Minona
2016-03-25

  Rise Little One
En vacker symfoni för själen i klass med Zavannas stil.
2016-03-25

  StinaJ VIP
Så vackert så...kyssar som öppnar och sluter sig. Blir till två hjärtan som smälter samman i en kropp.
2016-03-24

  Gisela Nordell
fin och romantisk, intressanta ordval flätas in
2016-03-24

  louisegirl
Tankeväckande poesi
Vackert!
2016-03-24

  bumerang
Suggesivt mångtydigt

Du skriver poesi
2016-03-24

    ej medlem längre
Orden smeker sensuellt, föder bilder och känslor i sagoskimmer.
2016-03-24

  Marita Ohlquist VIP
Ljuvlig poesi att läsa sakta och njuta av!
2016-03-24

  nicol neli
rena sanna vackra petiska metaforer
kyssar är musslor av ljus
med vingslag av erotik - älskar...
2016-03-24

  Fred Linz
Remarkabel erotisk laddning utan krystning !
Bravo
2016-03-24

  KYREUS of Sweden

Tätt sensuellt
2016-03-24
  > Nästa text
< Föregående

mike irow
mike irow