Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

CAKE (På mina villkor)

I WILL HAVE MY CAKE
AND I WILL EAT IT
TOO
JUST LIKE

YOU

jag kommer sparkas
och skrika som ett femårigt
trotsbarn
tills jag får som jag vill

jag vill ha mer
än vad jag orkar
och klarar av;

så jag kommer fylla min tallrik
och slänga hälften

jag kommer ignorera
och älska
som en hormonell
tonårsrebell;

så jag kommer ringa dig tio gånger
och ignorera dina sms

jag vill hinna med mer
än vad det finns tid för
och plats i mig;

så vi kommer vara på mina villkor
och strunta i dina


I WILL HAVE MY CAKE
AND I WILL EAT IT TOO
JUST LIKE
YOU
USED TO




Fri vers (Fri form) av Ellen N
Läst 363 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-03-24 15:39



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
du bör alltid få allt vad du vill, oavsett mängd, dina behov, dina önskningar, hur de än är, bör alltid bejakas

helt klart!

gudinna
2016-05-04

  Henning Hson
Tummen upp!
2016-04-07

  Federico Romano
Elak flicka
Men ändå roligt då det beskriver
Kär-lekens spel.
2016-03-24

  Bengt H VIP
Efter att ha läst den här känner jag mig härlig och ärlig.
2016-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Ellen N
Ellen N