Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(E) 2013


Min KK

fick inte låta dina ögon bränna
se troget genom slöjan av kärlek

vi som hade knullat i varje portuppgång
vänt våra kroppar i fusion
lekt sönder våra celler
smekt bort tankar om relation

fingrar på framtidens dörr,
någon kommer drunkna i mättnaden
sugas in i hjärtslagens centrifugator
och nämna det förbjudna

(jag älskar dig)

kunde simma mellan ytlighetens öar
drömma om ditt sköte och de bröst som
mötte min morgon

men fick aldrig hålla
omfamna, bara vara öm

vi som hade knullat vid varje hörn,
öppnat bildörrar när sommarvinden ven,
penetrerat när vattenbrynet följde månens gravitation

ville skrika ut saknad,
förklara ljuset i min värld
ropa ut din betydelse

istället kokade jag sönder
och bedövade

fick ditt heligaste,
aldrig dig

trots att kyssen kändes
beröringen förkolnade
blicken skapade evigt brinnande

vi är bara vänner under täckets heta åtrå,
bara kompisar som håller hand, då och då

bekanta som ser djupt bakom ögats lögn,
med ständig fruktan,
men obehaglig ångest
att någon kommer yppa,

(jag älskar dig)




Prosa av Max Poisé
Läst 446 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-03-24 19:52



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Man undrar varför det måste vara så...en text som känns...
2016-03-25

    ej medlem längre
Väl beskrivet!
2016-03-25

  Gisela Nordell
gillar det tvetydiga, närheten och avståndstagandet i ett.
KK är tryggt vatten , bara man inte beträder djup där man inte bottnar(jag älskar dig)
2016-03-24

  Rise Little One
Ja, det stämmer verkligen...Vet ej varför men det blir bara så...BM så klart <3
2016-03-24

    Elisabeth Nilsson VIP
Denna text klev in under huden. Känner väl igen sättet att tänka och göra. Att gå över tröskeln är ett stort steg. Tre små ord är svåra att våga ge.
2016-03-24

  Ninananonia VIP
Berör...
2016-03-24

  Valkyria-Fatale
"vi är bara vänner under täckets heta åtrå, bara kompisar som håller hand, då och då "

Den textraden berörde...så igenkännande!

Den sista meningen satte det!

Vem yppar orden först. Vem går, vem blir lämnad. Det är en kärleksroulette och vem tar första kulan?

Tack för din text, som tog upp detta ämne väldigt bra // V-F
2016-03-24

  DominiQueen
Men? Varför?
Så sorgligt... Är det rädsla?
Så vackert skrivit om något för mig heeeelt obegripligt, hur tacka nej, hur kväsa kärlek??? Imploderar en inte då?

Let Love Flow :-)
DominiQue
2016-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé