Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jorden binder det himlen skär av


Endast döden är evig

 

Inte är det livet som väcker min längtan,
det är döden med sina stora käftar
som jagar om natten

Till dig, du eviga
står min trängtan
värdsliga nöjen
låter ej släcka det begär
som hugger likt törnens ros

Arma hjärta
må din livstråd snart brista,
dallra av lust och smärta
köttets skåra
blöder ymnigt

 

Valv efter valv

Öppnar stänger

liv




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 426 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-03-24 21:18



Bookmark and Share


  mike irow
nu ääär du du år skimmraanfe
jagnnbomerer d8g
2016-04-27

    Sefarge VIP
Insiktfullt Skaldat!
Med smärtande
Medmänsklighet
Och glöd. ..
Ingenting utan
Det andra!
:)
2016-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund