Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havet väntar

Snart ska jag vandra
på klippor och strand
plocka små snäckor
varsamt i hand
ta av mig skorna
känna värme mot hud
lyssna till havets
befriande ljud
sitta och njuta
släppa tankarna fri
smekt av vinden
vad härligt det ska bli



mare










Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-03-25 14:48



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
God väntan.
2016-03-25

  Larz Gustafsson VIP
Något att verkligen se fram emot.
2016-03-25
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP