Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*NJUT*


Njut av Solens Varma Strålar
Njut av Påsk supé
Njut av Kära Vänner
Njut av Livet här*Nu*

25/3-16 Av* i Åberg




Fri vers av Irene Åberg
Läst 319 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-03-25 22:05



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Ja! Bra!
2016-03-29

  Niliboy
Ja, å jag har lyssnat till Lasse Dahlqvist på Spotify!
2016-03-26

  L Patrik W Johansson VIP
Glad Påsk

Be well,
LPWJ
2016-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Irene Åberg
Irene Åberg