Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stilla har dagen vandrat

Stilla har dagen vandrat
idag min frälsare led
på korset slagen blodig
i kärlek och godhet han stred
tårar från folket hördes
sorgen vällde ur bröst
men snart skulle de få höra
hans eviga levande röst!
uppståndelsens ljus skulle stråla
döden besegrad till slut
vilken kraft vilken segrande glädje
jag sjunger av hjärtat ut!




mare













Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-03-25 22:50



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Amen och halleluja!
2016-03-26

  M M Mannheim VIP
Fin text mare och tack att du fick ihop den!
2016-03-26
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP