Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vet att jag var mobbad i tonåren för jag minns känslorna, men inte om vad som hände.


Händelsen jag inte minns

Jag minns inte händelserna från tonåren

Allt jag skrev ner säger ingenting

Jag minns bara känslorna

Känslor av glöd och is

Det var ett äventyr

Som gick överstyr

Människor runt omkring mig

Jag minns inte alla namn eller utseende

Men känslan av ett hjärta i tusen bitar

utan att vet hur det gick till




Fri vers (Spoken word/Slam) av E_m_m_i_e
Läst 337 gånger
Publicerad 2016-03-25 23:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

E_m_m_i_e