Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Okej

Okej, du är inte min
Ja, du är flera år äldre
Okej, det blir aldrig vi
Ja, du har en sambo
Okej, jag är ensam
Ja, du har flera barn

Men när du ser in i mina blå ögon
med ögon som skimrar nästan svarta
drunknar jag nästan i mina känslor
medan du bara ler och ler med en hajs tänder




Fri vers (Fri form) av Draca
Läst 247 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-26 15:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Draca
Draca