Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

juni


världen är stor och
livet är litet

när du lever för anspråkslöst
och älskar för villkorslöst

skrämda lilla maskrosbarn
som vissnat med nävarna i luften

vad är det som gör
att du aldrig slår rot

varför släpar pupillerna i marken




Fri vers av freathe
Läst 368 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-06-09 00:19



Bookmark and Share


  Hestia VIP
Du skriver så bra!!
2017-06-14

  blekhet VIP
"Varför släpar pupillerna i marken"
Snyggt!
2017-02-19

    ej medlem längre
Jag gillar texten
2016-07-10

  S.A.I. Steve Lando VIP
välfångad pupilllandning
2016-06-09
  > Nästa text
< Föregående

freathe
freathe