Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mittpunkt vändpunkt brännpunkt



jag är


av


du är av


ett annat


slag




Bunden vers av freathe
Läst 329 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-04-16 21:39



Bookmark and Share


    tehdog
Hahah steve landos kommentarer alltså. Priceless.
2015-05-13

  S.A.I. Steve Lando
du är en gudinna
2015-04-23

    psyklist
Det här är sagolikt vackert.
2015-04-16
  > Nästa text
< Föregående

freathe
freathe