Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havet ridande in i dina ögon


Jag skänkte bort havet
ridande in
regnbågar i dina ögon

på din hals
satte halsband med pärlor av gryning
månen i dina händer
av vår

när jag vaknade var allt åter
och Gud belönade mig
med glorian
och en sälg som just
sköt ett skott

: men ännu
än känner jag insegel på läpparna
av salt




Fri vers (Prosapoesi) av mike irow
Läst 595 gånger och applåderad av 32 personer
Publicerad 2016-03-27 11:07



Bookmark and Share


  rondell
Gripande. Så bra skriftat. Tack Mike!
2016-05-08

    Thalia
Djup suck, vilket slut, älskar!!
2016-04-20

  Åsa Njunjes
Denna berörde på djupet i sin finstämda och innerliga ton.
2016-04-18

  Maj-Lis VIP
Vackert
2016-04-13

  louisegirl
Underbart vackert
2016-04-08

  Bibbi VIP
Griper tag i mig.
2016-04-07

  prinscess VIP
vackert
2016-04-06

  Gisela Nordell
vackra spännande rader och en passande bild till med regnbågen som landar i havet
2016-04-04

  Solstrale VIP
En mycket ljuvlig prosa! Tack!
2016-03-31

  Sommarina VIP
Så vackert. Kärlek
2016-03-30

    ej medlem längre
I samklang med natur och universum!! Underbara är de här raderna
"månen i dina händer
av vår

när jag vaknade var allt åter
och Gud belönade mig"

2016-03-29

  Lena Själsöga Keijser
häller en spann med just detta ord i mångfald till dig; vackert
2016-03-29

  Luciana Pascual
Kär-lek!!...
2016-03-28

  Ninananonia VIP
Berör...
2016-03-28

  Goraxy 89 Orion VIP
En fullträff igen - mycket mycket bra författat - en Verklighet funnen bland verklighetsdrömmar.
2016-03-28

    SanGArdenf
Bokmärke!!!
2016-03-27

  Karina"Kia"
Dikten spirar önskningar och längtan.
Trygghet!
Men tårar av salt
Bävan!

regnbågsvackert skrivet om längtans allt
Tårar som rinner över runda kinder av sin besvikelse av dröm!

Snyggt vackert målat skrivet med fin känsla! Du skriver gyllenvackert

Stående applåd!
Bra!
2016-03-27

  DominiQueen
Åååå så vackert och sinnligt erotiskt, den finaste jag läst av Dig. En favorit.

Namaste
DominiQue
2016-03-27

  StinaJ VIP
Så underbart vackert så...om kärlekens berusning när två själar möts och allt detta i regnbågens alla färger.
2016-03-27

  Rise Little One
Kärleks tillstånd mellan drömmen och verkligheten...
2016-03-27

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Yes Sir, det kallar jag poesi och bokmärker, tack för det.
”Havet ridande in i dina ögon”
2016-03-27

  nicol neli
man ser allt i vackra bilder
kärlek...
bokmärker!!!
2016-03-27
  > Nästa text
< Föregående

mike irow
mike irow