Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och applåderna var öronbedövande

 

 

Du gav mig hoppet

så som fågelsång gör

i mitten av december

 

 

Du gav mig stegen

likt en ledhund

när det svartnar

 

 

Du gav mig luften

som i vår lag

om fotosyntes

 

 

Utan dig

Hade jag nog

aldrig klarat

 

kvalhöjden




Fri vers av hallonbåt
Läst 283 gånger
Publicerad 2006-05-02 21:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hallonbåt
hallonbåt