Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag har klarat

Jag har klarat Nordatlantens stormar i vattnen mellan Island och Grönland. Seglande.
Uthärdat halvdygnslånga åskväder av poseidonisk kraft på Medelhavet.
Känt monstervågor kasta båten omkull.

Men vissa ondskor
som inte ens når mig personligen
som bara viftar förbi i medier
ger upphov till inre blödningar
av sorg.




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-28 14:19



Bookmark and Share


  Minkki VIP
du är en levande människa, var vore världen utan dem?
2016-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP