Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det här är inte poesi ( En sällsam vårmelodi)

Du ser musiken
från vattnet som öppnats
av vårfloden

en brist från oklar himmel
som returneras av de blickar
som längtar

Du hör färgerna som
förlänger bruset av ljus
och sprider avkalkade stenar
i sin framfart

en tid när allt plötsligt rörde på sig
och särade på det enda som var viktigt
trots skulder som speglades sig på ytan

Du känner doften på dina bara armar
som krystar sig genom senvinterns dödsmarsch
och håller krampaktigt tag om klarhetens vackra skugga

vi är bara en mil ifrån
och vi ser, hör och känner

men vi kan ännu inte vara riktigt säkra.




Prosa av Max Poisé
Läst 219 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-03-29 16:35



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
virvlande strömmande vårflod av känslor och intryck i din melodi
2016-04-13

  ResenärGenomLivet VIP
Gillar din vårmelodi...det är just så det känns...
2016-04-01

    ej medlem längre
Fint!
2016-03-30

  DominiQueen
Som en vårens ljuva förhoppning, så vackert, nästan poetiskt ;-)

All lycka och inga sjumilastövlar behövs ju här, bara ett skutt ju..

LoveBlessings
DominiQue
2016-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé