Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Obesvarad kärlek

Vilsen och förvirrad,
lika ensam som den kvarglömda tumvanten som bekymrat suckar på sin kala kvist.

Vill inte hänga här längre,
snälla kom och ta ner mig.

Men helst utav allt, ta med mig hem.




Fri vers av Lillefot
Läst 476 gånger
Publicerad 2006-05-02 22:45



Bookmark and Share


    eric supertramp
det här är helt grymt
jag känner liksom en kall hand runt hjärtat
2008-05-15

    seymour
Fint.
2006-05-02

    Louise B
jättefint skrivet, gillar den
2006-05-02

  Alex Eriksson
börjar nästan få tårar i ögonen
orden kan ´verkligen tala för dig själva
2006-05-02

  Julia B
vackert skrivet,
vet hur du känner dig...
2006-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Lillefot