Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärta kvittrar

Gryningen kom och gick
ljus tränger igenom
de vita bomullstussarna
fönstret står på glänt
det doftar härlig vår!
nu hörs fiskmåsarnas snack
ett tecken på att sommarens
varmare dagar är på väg
då kommer picknick korgen fyllas
med nyttigheter och kaffe
då ska jag ströva omkring
i narurens underbara värld
absorbera dess oemotståndliga
helt bedårande skönhet!
längtan gror växer för var dag
grönskans tid är på gång
mitt hjärta kvittrar
som fåglarnas sång!



mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-03-30 12:10



Bookmark and Share


  WyS VIP
Fin beskrivning!
2016-03-31

  Bibbi VIP
Upplyftande text.
2016-03-30
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP