Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förståelsen

Det är inte förlåtandet som är skillnaden
det är handlingen,

har släpat min kropp hit,
förbrukat alla tankar
och fritagit det enda som får betyda

förståelsen

det låter kanske simpelt
det är bara ett ord bland många
men det ingjuter hyllningar som
främjar min vilja att fortsätta

grunden är inte livet
inte heller Universums skapande
det är ordningen och framtidsscenariot

du kan hytta med ditt finger så mycket du vill
men slutet är aldrig där
förrän du själv vill,
förrän vi själva avslutar allt.

allt!




Prosa av Max Poisé
Läst 232 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-03-30 17:53



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Tänkvärda ord att fundera på...fint...
2016-04-01

  Gisela Nordell
sorg och smärta känns i raderna, men förståelse ger tröst och läkning
"ordningen och framtidsscenariot" sänder hopp och skönhet

2016-03-30

  Ninananonia VIP
Fint ..
2016-03-30

  DominiQueen
Vackert, och medvetenhet i tanke som handling, är så sant tha shit, men säg mig min vän - hur avslutas en evighet?
2016-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé