Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Giftiga typer finns överallt

När personer spyr galla
attackerar med fula ord
utsätter sin medmänniska
med ett fult översitteri
arrogans nedsättande kommentarer
och andra elaka beteenden
så ska dessa tillrättavisas
för om de tror de kan
bete sig hur som helst
kommer de att fortsätta
med sina vulgära handlimgar
dessa typer har inte lärt
sig ordet: respekt!
deras hjärnor är infekterade
de om någon måste
lära sig att veta hut
tror de är märkvärdiga
vet bäst om allt!
men sanningen är
att de avslöjar sig själva
med sitt dåliga uppträdande
de vet inte bättre!




mare






Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-03-31 09:21



Bookmark and Share


  Valter Örn VIP
Är man stark, rik, intelligent och begåvad så är det viktigt att man är ödmjuk (som Bamse).
Eller som Astrid Lindgren menar: "Då är man bara en liten lus".
2016-03-31

  Larz Gustafsson VIP
Är man intelligent och begåvad ska man givetvis be om ursäkt för det.
2016-03-31

  Larz Gustafsson VIP
Ja, man ska bara hålla med. Aldrig opponera sig.
Då blir man populär, omtyckt och bejakad.
2016-03-31

  Solstrale VIP
Bra ordat! Tack!
2016-03-31

  Bibbi VIP
Exakt min inställning också.
Stort tack för denna text!
2016-03-31
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP