Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
öden.


Likt rytmen av ett hav.

Likt rytmen av böljande vågor mot strand
bär på öden och sagor som aldrig kommer fram
rosor som aldrig bli sedda förtvinar i brist på kärlek.

Mången äro de hamnar som bara försvann
ingen vet dess namn vilka munnar de kysst
någon har skrivit på en träbit att jag var här
i den totala tystnadens atmosfär.

Vissa lämnar något andra inget alls
vad det inte för kärleks skull vi kom till
ett av tryck i bästa fall en sten.

Hedra livet med kärlek o drömmar
låt natten bli en vila en framtidstro
för att i sista vilan få ro.




Fri vers av kardman
Läst 237 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-31 10:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket vacker och berörande poesi.
2016-03-31

  Solstrale VIP
Poesin skaldar fint, det lever upp i läsarsinnet!
2016-03-31
  > Nästa text
< Föregående

kardman
kardman