Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dårar finns många, Sveriges styrande politiker är några av de utvalda, de har vandrat in i Lejonets gap!


Sexöverfallen en attack på otrogna

Sexöverfallen som pågår
är solklart en attack
på västvärldens kvinnor
de kallas ju de otrogna!
och den s.k "fredens
och kärlekens" religions bok
skriver att detta är tillåtet
att männen som läser
tillber dess gud
får våldföra sig
och ta för sig sexuellt
ty kvinnor som inte följer
bokens lära och
underkastar sig lagen
som står skriven där
får skylla sig själv!
våra naiva flata lögn politiker
får inte glömma ärkebiskopen
klappar händerna
åt denna hårdförda
våldsideologi som får ljuga
sig fram genom livet!



mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-31 11:50



Bookmark and Share


  Magica VIP
Man borde förbjuda religioner, oavsett vilka, sin tro kan man ha ändå! Religioner leder till krig våld och kvinnoförtryck.
2016-04-04

  Larz Gustafsson VIP
Ärkebiskopen är ett skämt. Precis som Hammar var det.
liberalteologer precis som alla töntar i Storkyrkan i Sthlm.
Man får ju inte kritisera islam, för då är man genast islamofob.
Bibeltrogen kristendom är däremot fredlös. Den får man håna utan pardon.
2016-03-31
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP