Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mona Walter du står rak för sanningen

Du är full av styrka
bär ett fantastiskt mod!
du vågar höja rösten
bryta ny mark
och tränga dig fram
med ditt budskap!
trots hatiska attacker
och mordhot
fortsätter du din kamp
för din nyfunna frihet!
du står upp för yttranderätt
och svensk demokrati
vill berätta vad du har upplevt
det som finns i ditt hjärta
säga sanningen om
din förra religion/ideologi
och berätta om din nya
Han som sa: Jag är vägen
sanningen och livet
har slagit läger i ditt inre rum
du lät Honom komma in
kärlekens och fredens Fader!
du är skyddad utav Hans änglar
du är en kvinna som strålar!
beundrar dig Mona Walter
du är en sann hjältinna!



mare








Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 380 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-04-01 15:45



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Instämmer! Ja det är modigt att lämna den religionen och bli kristen.
2016-04-01

  Bibbi VIP
Lägger ut på nätet.
2016-04-01

  Bibbi VIP
Håller med till fullo.
2016-04-01
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP