Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
02.04.2016 Lördag. Bilburen ungdom.


Länge leve rocken

Mental blockad suger sig fast i fredagsdrömmen av längtan och hunger. Men vem har råd till en burgare varje helg. Bensin kostar ju också. Den stora längtan vilar dold för förundran i de dova trummornas näste. Länge leve rocken, den medryckande rytmens moder. Och var är brudarna grabbar? Låt oss aldrig somna in för gott. Ja, håll oss unga och friska du skapare.

 




Prosa av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 339 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-04-02 09:19



Bookmark and Share


  Peter G VIP
Du har ett sätt att komprimera in en lång historia i dina texter på bara några få rader som får mig att häpna.
Den här texten väcker många minnen för mig då jag själv tillbringade mycket tid med att glida runt på gatorna i baksätet på nån bil och tankarna går osökt till de där nätterna som aldrig tycktes ta slut, festerna och spriten som gjorde oss till de vi ville vara nästan varje gång. viktigast var ändå rock n rollen, varje natt hade sitt soundtrack.
2016-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP