Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En underlig förundran



Tiden fann åter en som inte ville finna sig
Finna sig i den form som tiden tagit sig
Så som det var skapat med eller utan den ena och enda triljonen meningar
Då kom det sig så att för att finna viljan kom tvång sinom
För att hålla om det som var tills allt som ivrigt vilade inom
Förlöste sig i drömmar om vag baksidas misstag och framtid




Fri vers (Fri form) av Andreas db Gustafsson
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-04-02 13:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas db Gustafsson
Andreas db Gustafsson