Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mer än dum


Den inre konsumenten

Innan facebook stod vi ensamma i hörn
Nu kan vi skriva att vi tycker

Jag just jag.
Jag jag jag jag jag jag jag jag
Tar mig tid att skriva
Att jag tycker
En massa
Jag hatar fakta
Men jag tycker om sånt jag själv hittat på
Och som jag försöker få andra att tro på
För då
Endast då
Kan mitt just jag bli den du tror på

Innan facebook dog vi lite varje dag
Nu spyr vi i munnen varje minut
För mycket tycka, känslor, dramor.
För lite intresse från min sida.
Förlåt.




Fri vers (Fri form) av Lenmac
Läst 240 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-03 00:19



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Facebook tar det sista av integriteten,ett cyberfängelse en anhalt för de som bär lögnens signum i pannan,de gemensamma ensamheternas portal....
2016-04-03

    ej medlem längre
du glömmer kära gamla lunarstorm. även fast det aldrig fanns möjlighet där att kräka ur sig statusar i stil med "känslan av att öppna kylskåpsdörren och inse att man inte har handlat". FB kan brinna i helvetet.
2016-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Lenmac
Lenmac