Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tusentvå sätt att leva

förlorat mina vingar när jag flög
önskat hunger när vi bröt bröd
lärt tusentvå sätt att leva hög
men ett enda sätt att vara död.

förlorat kärleken med ljusets vän
hyllat mörkret i all kaotisk nöd
lärt mig leva livet om igen
men ett enda sätt att vara död

yttrat förlåt i sentimmans gry
backat tillbaka tiden till vår glöd
sett hundra liv passera i revy
men ett enda sätt att vara död

vet nu när allt snart är över
och jag vet hur historien löd
vet vad jag äntligen behöver
att hitta tusentvå sätt att vara död






Bunden vers (Rim) av Max Poisé
Läst 206 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-04-03 17:30



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
känns som ett skönt språng in i livet!
2016-04-03

    ej medlem längre
Bra skriftat!
2016-04-03

    ej medlem längre
..du har en reflekterande hjärna
oh du är bra.. oh jag gillar dina
försök till disputation..
2016-04-03

  DominiQueen
Så vackert, har säkert läst den fem eller sex gånger för att ta in, men det räcker inte, jag kan väl bara summerande svara an: att variation förnöjer såväl i livet som i döden, men jag tror inte det sker genom en ansträngning eller en viljeakt, utan något spontant som bara följer flödet - nej vi ör inga passiva rö for vinden - och visst ibland sparkar vi till - kick kick ass ;-) och Äger -
att vara död är ett underbart tillstånd - älskar det
Namaste
DominiQue
2016-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé