Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och så trodde du att jag var försvunnen

jag är inte större än detta
inte mindre än möjligheten
men stor nog att erkänna
att jag saknat och brunnit ned till inget

vi söndrar särskildheten och förvånar
när vi inte längre syns men saknaden
är så uppenbar att solen skriker efter mörkret
och ljuset efter sin balans

mina vänner,
jag är inte längre bort än ordet
eller försvunnen bara för att jag inte syns
endast skuldsatt av yttre omständigheter

ska älska så fort månen står i zenit
och vågorna går från stranden och ut mot oändligheten

jag lovar vid mitt liv.






Prosa av Max Poisé
Läst 577 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2017-10-09 19:55



Bookmark and Share


  Emme VIP
"och vågorna går från stranden och ut mot oändligheten"..... Favoritpoeten är tillbaka! =)


2018-01-25

  Stanley Rydell
Dina ord bränner sig in och vågorna svalkar och smeker. Mästerligt och smärtsamt vackert!
2018-01-02

  Änglaögon
Så väldigt fint och berörande.
2017-12-26

  DominiQueen
Jesus, Du berör med Din poesi som få.
Du är gift med poesins själ, och jag gråter.
Tack för ord som går raaaaakt in.

Zenit är btw mitt eviga nu
Älskar allt och alla goda där.

Gå i kärlek min vän
och vågorna bär.

I tårar och leende - Din dikt ett kärt återseende, förlåt att det är så gott att läsa Dina ord :-)

Jag är kär i min man och i Äkta ord, ja men så är det bara. P A S S I O N

VÄLKOMMET när det känns rätt att orda mer för oss Maestro - men jag förstår och utövar själv exil till... och från...

Any way

Keep on Shining
Din vän i tysthet och ord
DominiQue
2017-12-25

  Rise Little One
Underbart löfte! Tack för att du finns och att jag får läsa dina fina tankar igen!
2017-11-08

  M.A.J.R
Kul att läsa dina dikter och se att du finns kvar!
2017-10-10

    ej medlem längre
Bra skriftat!
2017-10-10

    ej medlem längre
Härligt att läsa, snyggt..
2017-10-09

  ResenärGenomLivet VIP
Även om vissa saker inte syns, så betyder det ju inte att det inte finns... fast det kan ju vara tvärt om också... trevligt ändå att läsa av dig igen...
2017-10-09

  aol
Så djuplodande fint skaldat älskar dom två första verserna, och dom två sista raderna i första versen mästerligt.
2017-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé