Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svarta pupiller

vreden växer
förbi träd
och syrelöst

den tar
förgör, förstör
låter alla dörrar
förbli stängda

destruerar det gröna
suger ut värmen
och producera kyla
tills dagen inte längre
vill vara dag,
någonsin igen

tre nya huvuden
som växer ut när ett
är avhugget

och förlorarens pupill
stirrar blint mot meningslöshetens
ursinniga siluett,

kampen kan bara vinnas
av de som redan funnit likgiltigheten




Prosa av Max Poisé
Läst 295 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-04-04 21:30



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Till slut ställs allt på sin spets, men vad som händer då kan vara svårt att förutspå...
2016-04-09

  Anya VIP
Mörker i denna...vrede....ursinne. Jaa det kan sannerligen förstöra och förgöra. Sista strofen gör mig fundersam...är likgiltighet motsatsen till vreden och ursinnets kamp? Jaa jag kan ju tolka fel?
2016-04-05

    ej medlem längre
Svart text...
2016-04-05

  Gisela Nordell
det var en svart text, svarta pupiller fulla med dramatik och patos;en skön ilska i undertexten, en längtan efter befrielse, såsom jag upplever raderna
2016-04-04

  DominiQueen
...den som inget har kvar att försvara...?
2016-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé