Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en text direkt ur märkligheten..


mer än natten

 

Sveper dig om mitt lakan. Du är mig nära. Fångar mig i flykten. Landar mig. Där livet tar sig form. Jag tar mig form nu. Vänder inga stenar, samlar inga farhågor, vattnar inga ångestdrivor. Du tar mig med i en varsam färd över prärien. Vi fäller några träd för natten och det är bra så. Du fyller mig för mer än natten. Och jag är ’fulfilled’. Du säger att jag kanske kommer i din dröm. Verkligheten är så nice. Det är så jävla nice.

Du gör mig mindre sårbar i all min sårbarhet.

Mitt lakan famnar dig och nästa dag.




Prosa av kerstin skriver VIP
Läst 474 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2016-04-05 23:36



Bookmark and Share


  mickech
Mycket bra, sensuell och vacker text!
2016-04-12

  Henning Hson
Tummen upp!
2016-04-12

  Lily Lisbon
Oj. Jag får tusen tankar när jag läser denna. Det är som en doft av ungdomen, eller att du:et är ung- det är Det där med nice- och att det är så jävla fint bara. Lätt. Ja. En känsla av något okomplicerat. Jag undrar, flyktigt, om detta är en romans av den sort som så ofta behövs- passion och inte vara ensam och ja sammanhållna men utan att älska sönder. Att vara vördad och visa respekt- men kanske inte vara den som älskar mest. Kanske läser jag in det för att det är vad jag söker, ungefär. Att bli vördad. Att ha passion. Att inte älska med livet som insats men fortfarande känna. Att det skall vara... bra. Men inte farligt.
Oavsett om jag tolkar helt fel (jag vet att du är som jag och att det är värdefullt när någon hittat sig själv i dina ord, mer än att bli förstådd) så är detta en väldigt bra dikt. Ja, får mig att tänka verkligen. Tack.
2016-04-08

  mike irow
en oslipat?!1 diamant....

2016-04-07

  Jan Widströmer VIP
Sensuell och drömlik...
2016-04-06

  Goraxy 89 Orion VIP
En liten pärla.
2016-04-06
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP