Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han som förändrade mitt liv

Där jag låg i duschen med vattnet mot min kropp, kokande vatten.
Det jag gillar, imman, värmen..friheten
Där jag låg såg jag strålen som formades som en flod mellan mina bröst
Drog mitt finger genom den lilla floden på min bröstkorg och såg hur den bara flyttade på sig.
Den delade sig aldrig.
Då kom jag på, det är du och jag. Saker åker genom våran flod, försöker ta sig genom, försöker förstöra för oss. Men vi är så starka att ingenting kan dela på oss.

Mitt hjärta, du och jag är en flod på mitt bröstkorg




Fri vers av LUTHER
Läst 176 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-04-06 10:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LUTHER
LUTHER