Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tåren

Jag ser den droppe på din kind
Jag vill torka bort den med mitt finger
Jag ser en droppe till...
men nu bryr jag mig inte längre




Fri vers av LUTHER
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-06 10:40



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Klockren
2016-04-08
  > Nästa text
< Föregående

LUTHER
LUTHER