Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utgång

ytterst är
när botten är nådd
finns det enbart
en riktning kvar

en fläta av vilja
som överlever sin
egen skugga
och förmultnas
när det inte längre
finns någon väg ut

det sker bara när gravitationen
upphör och syret låter
våra kroppar oxideras

därför är den
porten ännu
inte uppfunnen
och ljuset ännu inte
besudlat

allt handlar
bara om val.




Prosa av Max Poisé
Läst 232 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-04-06 15:32



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
När botten är nådd finns det bara en väg...upp...bra skrivet...
2016-04-09

  Solstrale VIP
Val- vet, valet vet,,, port- alen porten finns i allén eller intill alen... Portalen i valvet... Klarsynt frammanat i beljublande ordformler!
2016-04-08

  Gisela Nordell
tycker om dessa djupa visdomsord, nästan så att jag upplever visdomen utanför orden jag läser "en fläta av vilja...väg ut" som en koan
2016-04-07

  Ninananonia VIP
Visdom..
2016-04-06

  aol
Gillas grep tag andra versens sex rader mästerligt
2016-04-06

    ej medlem längre
Snyggt!
2016-04-06

  M.A.J.R
Minnesvärt skrivet Max! Fantastiskt av dig att få till det så bra och hålla din nivå! Applåder
2016-04-06

  DominiQueen
Å Du vet om portalen...
Så stort att läsa, vackert att njuta.
Tack igen Max
Du skriver inte bara och återger
Du vaggar in rytm i själva skapelsen
Unik är Din klarsyn
Tack igen, lär nog bli ett evigt tackande
jag har runt 1500 av Din alster att deflorera. Ljuvligt.
Tack igen

LoveBlessings
DominiQue
2016-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé