Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utbyte


Jag fyller mina lungor
med din luft
andas ut det jag samlat
inom mig

alla förutfattade meningar
all sorg
all saknad
skalar av mig
alla minnen
alla tankar
allt motstånd mot förändring

låter dig komma in

blås nytt liv
i mitt förkalkade hjärta
fyll mig med hopp
om försoning




Fri vers av Anoo Niskanen VIP
Läst 577 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2016-04-07 15:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fin och innehållsrikt skriven text..
men sedan tror jag att ingen individ
kan svära sig fri från fördomar/
förutfattade meningar, frågan är
hur man förhåller sig till de.. Men
nu tror jag inte att du har några
problem med det..
2016-04-08

    ej medlem längre
Berörande text
Mvh annokas
2016-04-08

  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlat om att göra sig av med det som varit och se framåt!
2016-04-07

  Petter Wingren
Fin överlåtelse
2016-04-07

  ULJO
Härlig underton i din text
2016-04-07

    ej medlem längre
Väl hållen text..bra!
2016-04-07

    Sefarge VIP
Som en själslig
Metamorfos
När man mognat
Och är i harmoni.
Kraftfullt skapelserikt
Skaldat!
:)

2016-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Anoo Niskanen
Anoo Niskanen VIP

Mina favoriter
de ryms i tystnaden
Rotlös