Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
07.04.2016 Torsdag.


Låt mig nå

Låt mig möta min lovsång
och aldrig gräva djupare i myllan
än att där får plats för aldrig så många
förgätmigej.

Låt mig höra din hälsning
innan kuttrarna kastar loss
från avskedets sorgsna bryggor.

Då kan vi vandra hem
till hjärtslagens längtan efter vår dag
med kärlekens glädjes ljus.

Jag vet en plats där vi kan bo
i fredens starka portal med – av rosor tunga – vattenkrus.

Så lev med mig idag. Imorgon är min resa klar.
Nu börjar livet, eller hur!?!

 




Fri vers av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 370 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-08 17:21



Bookmark and Share


  Anoo Niskanen VIP
Mycket bra!
2016-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP