Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till min brorsdotters dopdag


Dopets gåva

Den lilla hand som knyter band,
med välsignelsen,
sedd med vackraste ögon här på jorden

De små tingens mirakler
ett fönster mot rymden,
litet knyte vilar här
bland kärleksfulla händer

Du älskade barn,
så omsluten av kärlek
nu ingiven i dopets sakrament
ett evigt löfte om livet




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 359 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-04-08 19:45



Bookmark and Share


  aol
Ömt vackert skaldat
2016-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund