Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningen: avslöja lögnen

Kampen den fortsätter
för frihetens röst
ju mera motstånd
ju starkare ur bröst!
krafter försöker hindra
vill stoppa fria ord
bara att höja volymen
låt det eka över jord!
media och politiker
verkar digga diktatur
gömmer vinklar saker
sanningen gör dem sur!
härligt att folk vågar
avslöja dem stå rak
modiga starka tuffa
som kämpar för sin sak!



mare









Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-11 23:16



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"härligt att folk vågar"

Håller med Dig.
2016-04-12
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP