Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De ljuvaste vårdofter


Utanför fönstret
slår Livet ut, blomstande
och gör luften söt




Bunden vers (Haiku) av frozen_yoghurt
Läst 475 gånger
Publicerad 2006-05-03 20:11



Bookmark and Share


  yoyyo
vackert Å
så fint !!

bra
2006-06-11

  Zara VIP
den här texten och din bild på den! vilken kombination!

tack!
/Z
2006-05-23

  Arte
Så vackert!
2006-05-08

  sorgsen
*ler*
Du är en sådan lycka.
Alltid glädjande att se dina texter
2006-05-06

    seymour
Yes.

det känns.
2006-05-03
  > Nästa text
< Föregående

frozen_yoghurt
frozen_yoghurt