Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ondskans mysterium

det är satan
som bor i dina ögon
och jag råder alla
att fly från din blick
du kan bara
krossa förstöra demolera
du bygger inget upp
utom ondska

fly fly fly
vänd aldrig tillbaka
ondskan jublar över
en liten naken pojke i snön
en våldtagen kvinna under en bro
ondskan tar boning
i människor
utan att andra
ser det
när omgivningen reagerar
är det försent

när händer det?
hur värjer vi oss?
vad gör att vissa
upplåter sina sinnen
kroppar och hjärtan
åt demoner
medan andra
står emot
och vägrar det onda
inträde?

Min Gud- låt mig en dag förstå ondskans mysterium!




Fri vers av Jess81
Läst 276 gånger
Publicerad 2006-05-03 20:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jess81