Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Retreat


Där

mitt i virveln
av avlägsna ljud

sädesärlans milda sång
i vårens första trevande språng

de gamla ekarnas tal
till världsträdet Yggdrasil

i vågorna från de små
nästan okännbara rörelserna

Just Där

vrids klockans taggtrådsvisare av

och hjärtats centrum öppnas
mot kärlekens oändliga stränder
och vaggar det stridande till sömns
på en bädd av darrgräs och skogsvioler.






Fri vers av _Mian_
Läst 317 gånger
Publicerad 2006-05-03 21:17



Bookmark and Share


  Rachel Roth
Oj, denna förmedlar verkligen
en underbar vårkänsla
till djupet av hjärtat. Tack!
2006-05-10

  noname_realmind
Ljuvlig denna, särskilt slutet...
"Klockans taggtrådsvisare", ett så
perfekt uttryck!!

"och vaggar det stridande till sömns
på en bädd av darrgräs och skogsvioler."
- var får du alla bra bilder ifrån människa! :)

(Lite pet; ska det möjligen vara Retreat i
rubriken?)
2006-05-04

    Barbro. Norberg-Rönnlund
Ljuvliga underbara bilder ger denna sköna, värmande text ! Kanon !
2006-05-03
  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_