Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*BLÅ*


Blå*Blå
Vackraste*
Är Blåklinten*Grandios*
Som Växer upp mot Himlens*Ljusblåa*Portal*
Lisa*Själ*Hjärta*

13/4-16 Av*i.Åberg




Fri vers av Irene Åberg
Läst 271 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-13 17:07



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Ja - tjusig!

Kram
2016-04-13

  Niliboy
Åh, va fint å glädjefullt!
2016-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Irene Åberg
Irene Åberg