Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inomig

Det hade kunnat vara ett skratt(aven)ande...

..Om så inte vore för att den så tradiga och vanskapliga tankesättsambivalensen som så småningom och varje gång grumlas ut i vågor av antingen eller...

..Så rumlande runt kan ingenting vara men där är...

..Där är det som är något så fint...
..ingen och intet kunde fatta taget i...




Fri vers av Andreas db Gustafsson
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-04-15 21:07



Bookmark and Share


    Jossefina
Och, väldigt fin bild!
2016-04-18

    Jossefina
Dina ord berör mig. Mycket.
2016-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Andreas db Gustafsson
Andreas db Gustafsson