Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bränn upp din munkavle

Frigör dina tankar
låt dem segla fritt
på livets oändliga hav!

När motståndets vindar
skapar enorma vågor
räds inte kämpa på!

Låt svettpärlorna rinna
släpp ut din inre kraft
dina muskler tränas upp!

Höj ditt ansikte mot ljuset
låt det fylla dig med glöd
bara tro och håll ut!

Krafter vill stoppa friheten
bara lägg i högre växel
fortsätt framåt över förbi!

Ingen har rätt att skrämma
någon till tystnad
bränn upp din munkavle!



mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-16 09:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP