Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som orörd hud

Så stilla att sekunden tar ett andetag
så ljuvt att livet stannar upp och reviderar

kan ödsla en evighet att titta på dig
njuta av dina befriande andetag
och din underbara sömn

du läker mig,
du helar varje cell som förstördes
av tvivel

så enkel är min värld
att din orörda hud formar
det jag vill vara och faktiskt kan bli

det är ju inte svårare än så
oavsett om livet tigger och ber,
om längtan tar död på alla leenden

så är du där och fångar mig varje
gång jag faller och gungar mig till liv igen

så stilla,
så förvånants värt underbart
ser jag dig och min själ sjunger
samma visa varje gång
och jag är den lilla smulan
som gör all skillnad
och du är helheten
som förändrar.




Prosa av Max Poisé
Läst 331 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-04-18 21:52



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Gudomligt skön poesi om den kärlek alla borde få uppleva:-)
2016-04-20

  Gisela Nordell
ljuvliga rader
2016-04-19

  Änglaögon
Vacker kärleksförklaring.
2016-04-19

  Sofhia Wirström
fina rader om kärlek
2016-04-19

  Solstrale VIP
Härligt ljus och fint om kärlek!
2016-04-19

  Rise Little One
Ett harmoniskt tillstånd för ett par som verkligen älskar varandra i nöd och lust.
2016-04-19

  Minkki VIP
huisigt fin!
2016-04-18

  Nils-Robert
verkligen en finstämd text till den man älskar
2016-04-18

  Ninananonia VIP
Fin poesi :)
2016-04-18

    ej medlem längre
Så fin!
2016-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé