Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är klart att det gör ont

Ignorera inte smärtan

Det är klart att det ska kännas
Det är klart att det gör ont

Det är klart att man vill skrika
När man upptäckt allt är tomt

Och det är klart att man ska gråta
När bägarn kastats ut

För droppen som rann över

En i mängden från förut




Fri vers av Mattias Carlsson
Läst 655 gånger
Publicerad 2006-05-04 07:25



Bookmark and Share


    Mahogny
Den här dikten blev för mig droppen som rann över.. Nu kom tårarna. Tack!
2006-08-06

  änglasjäl
Du är riktigt bra på att skriva du!!
2006-07-22

  Sofia i hatstaden
"Och det är klart att man ska gråta
När bägarn kastats ut
För droppen som rann över
En i mängden från förut"
Poesi.
2006-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Carlsson
Mattias Carlsson